De mooiste locaties om te trouwen in het buitenland

Je bent net verloofd en jullie zijn nu aan het kijken waar jullie het ja woord gaan zeggen en getrouwd door het leven gaan. Maar je wilt de mooiste dag van je leven niet vieren als een standaard bruiloft in Nederland. Sta je straks tussen de fruitbomen met live muziek van een band op je bruiloft?

Wij hebben voor jou een lijstje opgesteld die aan deze criteria voldoet zodat jij een bruiloft kan hebben die niemand gaat vergeten.

Central Park, New York City

‘The Big Apple’ is een geweldige stad vol prachtige gebouwen, leuke en gezellige tentjes en boordevol cultuur. Central Park is een pareltje waar je tientallen locaties hebt waar je de ceremonie kan houden en foto’s kan nemen. Na de ceremonie kan je naar een leuk tentje waar je lekkere taartjes kan kopen zodat je toch een soort van bruidstaart hebt.

Naast de bruiloft kan je ontzettend veel zien in de stad en er om heen. De oostkust van de V.S. zit vol mooie steden en natuurparken, ideaal voor een leuk huwelijksreis! Ook heb je als je vroeg boekt leuke deals waardoor een vliegticket helemaal niet zo duur hoeft te zijn, zo kan je ook nog wat vrienden en familie uitnodigen.

Ibiza

Het Spaanse eiland is een prachtige locatie om te trouwen. En het beste is, er zijn heel veel mogelijkheden. Trouw je met blote voeten op het strand? Sta je straks tussen de fruitbomen met live muziek op de achtergrond? Of sta je in een prachtig oud kerkje met alle historie om je heen? Het kan allemaal en dat maakt Ibiza een geweldige locatie voor een trouwerij.

Trouwen op Ibiza is niet alleen voor de rijken. Tegenwoordig is het niet meer zo duur om op Ibiza te trouwen, zeker niet als je een parelwit strand uitkiest als locatie. Het eten is goedkoper en je kan vragen of de gasten zelf hun tickets en verblijf willen betalen, zo bespaar je een hoop geld! Ibiza is een veelzijdig eiland waar van alles te doen is, dus laat je verrassen!

Parijs

De stad van de liefde mag natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. Je kan romantische foto’s maken op de Pont des Arts, de heuvel van Montmartre of op een terras van een authentieke bistro. Parijs zit vol romantische plekjes die zorgen voor onvergetelijke momenten. Een ander leuk voordeel, het is helemaal niet ver weg. Zo kan je iedereen uitnodigen en kan je je bruiloft vieren met je beste vrienden en familie.

Let wel op, om de trouwerij rechtsgeldig te maken moet één van de twee in Parijs wonen. Maar je kan natuurlijk voor de wet in Nederland trouwen en daarna met een prachtige bruiloft in Parijs de liefde echt vieren.