Trouwauto huren? Waar op letten

De trouwdag wordt gezien als een van de mooiste momenten in je leven. Het is daarom verstandig om alles goed te plannen en dus ook bij het huren van een bruidsauto. Er kan natuurlijk van alles misgaan met het huren. Wat doe je als je een lekke band hebt, wat als je schade rijdt en waarom worden er achteraf extra kosten gerekend? Dit soort dingen wil je van tevoren duidelijk met het verhuurbedrijf afspreken. In dit blog leg ik uit waar je op moet letten bij het huren van een trouwauto.

Maak duidelijke afspraken

Zorg dat je duidelijke afspraken maakt met het verhuurbedrijf. Zorg dat je duidelijkheid krijgt over wat er gebeurt bij pech, wat de totale kosten zijn en of je zelf gaat rijden of een chauffeur geleverd krijgt. Belangrijk is dat je alle afspraken op papier zet, zodat er na afloop geen onverschilligheid ontstaat.

Met of zonder chauffeur

Wil je zelf rijden of liever een chauffeur die voor je rijdt? Het voordeel van zelf rijden is dat het waarschijnlijk in de kosten zal besparen en het is natuurlijk ontzettend leuk om bijvoorbeeld in een luxe sportwagen te rijden. Aan de andere kant is een chauffeur ook niet verkeerd. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je schade rijdt en je kunt rustig genieten met je lief op de achterbank en van het uitzicht genieten.

Keuze in de trouwauto’s

De keuze is divers bij de trouwauto’s. Ga je voor een trouwauto oldtimer, een luxeauto of een sportwagen? Wat is jouw droomauto van kinds af aan? Misschien is het leuk om dat dan te realiseren voor één dag. Belangrijk is natuurlijk dat beide partners achter de keuze staan zodat jullie er beide van kunnen genieten. Kijk rond op het internet en laat je inspireren in de mogelijkheden.