Trouwen in vegas

Huwelijksplanning voor Vegas

Heb je je ooit afgevraagd waarom iemand zou zeggen: “Ik wil trouwen in Vegas”? Nou, laat me je vertellen – Las Vegas is de nummer één huwelijksstad in de Verenigde Staten. Vegas is om verschillende redenen de perfecte plek voor een bruiloft. Er zijn tal van trouwkapellen beschikbaar in Vegas en velen bevinden zich in de beroemde hotels op de strip. Ben jij een grote Elvis-fan? Hou je van Marilyn Monroe? Wat dacht je van een 70’s party thema bruiloft? Je kunt kiezen uit een lange lijst met thema’s om de bruiloft van je dromen te houden met een imitator van je favoriete beroemdheid. Neem gewoon contact op met de kapel en kijk welke thema’s ze beschikbaar hebben. Thema-bruiloften omvatten ook fotografie- en videodiensten, limousineservice en muziek. Beschouw een thema-huwelijk als een klein Las Vegas-huwelijkspakket speciaal voor jou! En na de bruiloft ga je lekker even gokken met je gasten in het casino.

Thema-bruiloft niets voor jou?

Het is niet nodig om een ​​themahuwelijk te hebben om te trouwen in Las Vegas. Het is geheel aan uw persoonlijke smaak. Er zijn veel traditionele trouwkapellen, buitengewone fotografen en videografen, bloemenwinkels en cateraars beschikbaar voor uw bruiloftsbehoeften. Andere diensten zoals limousines, tux- en jurkverhuurwinkels zijn allemaal binnen handbereik.

Vegas-huwelijksvereisten

Om in Las Vegas te trouwen, moet u een geldig identiteitsbewijs hebben, inclusief een geldig rijbewijs, originele (of een gewaarmerkte kopie) geboorteakte, paspoort, militair identiteitsbewijs of staatsbewijs. U moet ook uw huwelijksvergunning hebben voorafgaand aan de ceremonie en u moet de huwelijksvergunning krijgen in de staat Nevada. Die huwelijkslicentie kost je $60.

Dus als je nog steeds geïnteresseerd bent in het houden van je bruiloft in Las Vegas, onthoud dan dat je zeker niet de enige bent en dat je een van de duizenden zult zijn die dit elk jaar doen. Ik wens je veel succes bij het begin van je nieuwe reis in deze oneindig fascinerende stad met vele dromen.