Waarom bruidslingerie noodzakelijk is op jouw bruiloft

Veel vrouwen kijken uit naar de dag waarop ze trouwen met hun geliefde. Het plannen van de bruiloft is echter niet voor iedereen weggelegd en er komt veel bij kijken. Je zult waarschijnlijk al veel tijd besteed hebben aan het zoeken naar de perfecte trouwjurk maar het is bijna net zo belangrijk om even veel aandacht te besteden aan de juiste bruidslingerie. Je zult misschien denken ‘niemand die dit te zien krijgt behalve mijn geliefde’ maar toch is het kiezen van goede lingerie essentieel voor jouw bruiloft. Lees in dit artikel meer hierover!

Bruidslingerie versus huwelijksnachtlingerie

Er wordt vaak gedacht dat deze twee begrippen hetzelfde zijn maar dit is zeker niet waar want ze verschillen enorm in functie. De belangrijkste functie van bruidslingerie is dat het zorgt dat de bruidsjurk goed past. Sommige trouwjurken kunnen best zwaar zijn en dan kan de juiste lingerie de benodigde ondersteuning geven zodat je rug minder belast wordt. Daarbij kun je met bruidslingerie kiezen om onderdelen van je lichaam iets meer te verbergen als je hier onzeker over bent, en tegelijkertijd accentueer je onderdelen waar je blij mee bent. Huwelijksnachtlingerie heeft verder geen functie behalve dat jij je natuurlijk sexy voelt!

Bruidslingerie aanpassen op de jurk

Bruidslingerie is in principe een essentieel onderdeel van je hele look tijdens de bruiloft. De keuze die je maakt kan je bruidslook maken of breken. Het zou namelijk afschuwelijk zijn als een stukje beha boven je trouwjurk uitsteekt! Het beste zou zijn om de bruidslingerie tegelijkertijd te passen met de jurk omdat je zeker weet dat ze op elkaar aangepast zijn. Er zijn genoeg zaken die gespecialiseerd zijn in bruidslingerie die je advies kunnen geven over welke soort lingerie het mooist staat bij jouw lichaam en jouw trouwjurk.

Bridal boudoir fotoshoot

Misschien vind je het ergens jammer dat je zo’n prachtig bruidslingerie setje hebt aangeschaft om deze maar op één avond aan te trekken. Wees gerust, dat hoeft zeker niet! Er zijn genoeg vrouwen die kiezen voor een bridal boudair fotoshoot. Deze fotoshoot richt zich op jou in je bruidslingerie. Dit is natuurlijk een beetje spannend maar het zorgt ook voor prachtige beelden. Je kunt ervoor kiezen om deze shoot op de ochtend van je bruiloft te doen of een ander moment wat jou het beste lijkt. De foto’s van de shoot kun je zien als een cadeautje aan jezelf én als een spannende verassing voor je nieuwe man.

Bron: beautifulbrideshop.nl